13 Mart 2020 Cuma

Sosyal İmleme: Online Fal Bak

AMD, uzun bir durma veya durgunluktan sonra bomba gibi yeni ürünler piyasaya sürüyor. Bir kez daha, teknik liderliği içeren üç çekirdekli bir sistemle AMD resmen bir saldırı başlattı. Phenom 8400 2.1Ghz ve Phenom 8600 2.3Ghz'e ilk kez giriş yapan şirket, işlemcilerden çok emin ve önemli işlemciler bu işlemcilerin hız aşırtmaya neden olabileceğinden bahsediyor.

HP ve Dell, yeni üç çekirdekli Phenom'larla bir masaüstü bilgisayar başlatmaya hazırlanıyor. İki çekirdekli bir sistem ile dört çekirdekli bir sistem ve bu orta segmentte ele alınacak üç çekirdekli bir işlemci arasındaki fiyat farkı, hepimize ne kadar hızlı öğreneceğimizi bildirecek.



Falcı
































8 Mart 2020 Pazar

Sosyal İmleme: Eski Kitap Alan Yerler

Antika Eşya Alanlar



Yeni bir video oyunu filminin üretilmesinden bir günden az bir süre geçti. Hareket tarzı göz önüne alındığında, Tomb Raider, Street Fighter, Mortal Combat, Ninja Raptoon ve Tomb Raider gibi örnekleri bilerek oldukça başarısız bir geçmişe şahit olduk. Başaramadığımı söylememin nedeni, bu filmdeki sadece Tomb Raider'ın gözle görülür bir başarısı olması. Uwe Boll'un yönettiği ünlü PC oyunu FarCry filminin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Alman aktör Til Schweiger, ünlü kahraman Jack Carver'ın rolünü oynuyor. Film 2008 baharında gösterime girecek. Umarım video oyunu filmleri artık öldürülmez. En azından Tomb Raider gibi popüler filmler çıkacak. Far Cry'nin vedeo oyunları alanındaki yerini düşündüğümüzde, bu bir arzu değildir.